De band

Jimmy Henderickx: Guitar and Vocals

Jimmy

Heeft 22 jaar den onnozele uitgehangen in de groep Katastroof. Daarna richtte hij de groep “Halfzeven Doenker” op, waar hij met een eigen Antwerps repertoire al vanaf het jaar 2000 Vlaanderen onveilig maakt. Hij heeft tussendoor nog in verschillende rockbands gespeeld. Treedt ook nog steeds op met de akoestische coverband “JB Connection”.

JP Slabbaert: Guitar and Vocals

JP

Ex-Shaking Butlers, ex-JP Butler Band, ex-Elm Street, ex-Dok and Djivagoos en ex- nog enkele andere wereldvermaarde bands. Is al sinds 40 jaar op zoek naar de juiste gitaarsound, maar zal die vanwege ondertussen 55+ status waarschijnlijk nooit meer vinden … Heeft zich daarom recentelijk geheroriënteerd op transcendente meditatie en het verzamelen van postzegels uit de vroege jaren ’30.

Bart Vetters: Drums and Vocals 

Bart

Is een bezielde, eigenzinnige rhythm-guy, die zijn ervaring doorheen de jaren in verschillende bands weet op te bouwen. “Gri-Gri” “Cornerstoné“ “Straight” “Zpirité” “Belwin” “L’ oceon” “Elm Street” “Dok & Djivagoos” “Zuma” “ Sergeant Pepper” en tal van tijdelijke vervangingen bij andere bands of producties. Bij “Het Akkoord”, een stadsfanfare met een hoek af, kan je hem tegenkomen als “washbord Bart”. Zijn levensmotto: musiceren moet altijd fun zijn. Uw huis-tuin en keukengerei is bij deze gewaarschuwd.

Marc Aerts: Bass and Vocals 

Marc

De man met de brede smile. Is als bassist samen met de drummer, de drijvende kracht achter deze mooie muziek. Hij speelde vroeger ook nog bij (ex) Dok & Djivagoos, ZUMA en Pokahontas. Zijn levensmotto: “in het land van de geamputeerden is éénbeen koning!”

Daniel van Hove: Sound and Light

Danny

Sgt. Peppper heeft steeds een eigen geluids- en lichtinstallatie mee die door Danny bediend worden. Het klink wonderlijk mooi en ziet er bijzonder fraai uit, dankzij de vakkennis van deze straffe gast …

Koen